Фото без опису

Сьогодні, 13 квітня відбулось урочисте відкриття поліцейської станції у м.Судова Вишня.

Участь в урочистому відкритті станцій взяли начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Олександр Шляховський, Судововишнянський міський голова Зеновій Фольтович, перший заступник Яворівської райдержадміністрації Зоряна Мірило, керівний склад Судововишнянської міської ради та мешканці громади.

Під час відкриття Олександр Шляховський наголосив на тому, що від сьогодні ми стали на крок ближчими до  створення безпечного середовища для населення Судововишнянської громади, а нововпризначені поліцейські працюватимуть для того, щоб люди  завжди мали підтримку, відчуття захищеності, могли покластися на них у будь-яких складних ситуаціях.

У місті Судова Вишня поліцейська станція працюватиме на площі І.Франка, 14, обов’язки поліцейських офіцерів громади виконуватимуть старший лейтенант поліції Олег Живоронко та майор поліції Михайло Полюга.

На території Судововишнянської територіальної громади проживає майже 12, 5 тисяч осіб. У склад громади входить 19 населених пунктів (1 місто та 18 сіл). Їх і будуть захищати поліцейські офіцери.

. Офіцер громади матиме повноваження дільничного офіцера поліції, патрульного поліцейського, своєчасно реагуватиме на звернення людей, запобігатиме вчиненню правопорушень, проводитиме превентивну роботу тощо. Поліцейські забезпечені усім необхідним для роботи - службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку, оргтехнікою.

Усі поліцейські офіцери громад пройшли суворий відбір, двохмісячне спеціалізоване навчання у Харкові.

Довідково:

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та територіальними громадами Львівщини. Зокрема, приміщення для правоохоронців були виділені та відремонтовані за кошти місцевих бюджетів. Поліцейський офіцер житиме та працюватиме у громаді, де цілодобово надаватиме населенню якісні поліцейські послуги та забезпечуватиме правопорядок. Оцінювати його роботу будуть мешканці громади.