Фото без опису

22.12.2021 року о 12:00 год. відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Судововишнянської міської ради


Розпорядження про скликання позачергового засідання виконавчого комітету Судововишнянської міської ради - переглянути

Проєкт порядку денного переглянути

1.

Про затвердження  порядку денного чергового  засідання виконавчого комітету Судововишнянської міської ради від 22.12.2021р.

 

 

переглянути

2.

Про затвердження Плану дій з реалізації Конвенції про права осіб з інвалідністю у Судововишнянській міській раді (територіальній громаді) на період до 2025 року .

Доповідає : Малець О.С.

 

переглянути

3.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Мельники с.Бортятин Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 700 м».

переглянути

4.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Вишнева с.Довгомостиська Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 1900 м».

переглянути

5.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Зелена с.Довгомостиська Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 2300 м».

переглянути

6.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Садова с.Довгомостиська Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 2100 м».

переглянути

7.

Про дооцінку майна об’єкта дорожнього покриття «Вул. І. Вишенського с.Новосільці Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області».

переглянути

8.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Л.Українки с.Княжий Міст Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 500 м».

переглянути

9.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Шкільна с.Княжий Міст Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 600 м».

переглянути

10.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул.Польова с.Бортятин Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 700 м».

переглянути

11.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул.Б.-І.Антонича довжиною 1200 м та мости с.Бортятин Довгомостиської сільської ради  Мостиського району Львівської області».

переглянути

12.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Зелена с.Бортятин Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 1800 м».

переглянути

13.

Про затвердження Звіту про оцінку майна об’єкта «Вул. Шкільна с.Бортятин Довгомостиської сільської ради Мостиського району Львівської області довжиною 900 м».

переглянути

14.

Про затвердження Плану заходів щодо покращення виконання обсягів

профілактичних щеплень від респіраторних захворювань Covid-19 населення Судововишнянської територіальної громади на 2022 рік.

Доповідає : Макаруха Ю.І.

 

переглянути

додаток

15.

Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області на І півріччя 2022 року.

переглянути

додаток

16.

Про затвердження переліку обєктів та видів суспільно-корисних робіт, на яких порушники та засуджені до громадських робіт повинні відбувати покарання у вигляді громадських робіт у  2022 році.

переглянути

17.

Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт для відбування правопорушниками адміністративного стягнення у вигляді громадських та суспільно-корисних робіт на території Судововишнянської міської  ради у 2022 році.

 

переглянути

18.

Про затвердження та оприлюднення проєкту рішення «Про встановлення тарифів на ритуальні послуги, які визначені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг, що надаються КП «Моє Місто».

переглянути

19.

Про реєстрацію колективного договору, укладеного між КНП «Судововишнянська міська лікарня», в особі директора Врубеля Р.Й., 

та радою трудового колективу КНП «Судововишнянська міська лікарня», в особі голови трудового колективу Бохонок М.М.

 

переглянути

додаток

20.

Про надання дозволу на встановлення пам’ятного знака  на місці єврейського кладовища.

Доповідає : Бущак Ю.Й.

переглянути

21.

Про надання матеріальної допомоги на лікування гр.Чабанюку Михайлу Васильовичу.

 

переглянути

22.

Про надання матеріальної допомоги на лікування гр.Головацькій Степанії Павлівні, інв.І гр.

 

переглянути

23.

Про надання матеріальної допомоги на лікування гр.Яртих Яніні Василівні, інв. І гр. по зору.

переглянути

24.

Про надання гр.Лесняку Ярославу Петровичу матеріальної допомоги на поховання дружини  Лесняк Оксани Михайлівни, котра померла 18.10.2021 р.

        

переглянути

25.

Про надання щомісячної матеріальної допомоги пенсіонерам-ветеранам ОУН-УПА та репресованим впродовж 2022 року.

 

переглянути

26.

Про надання дозволу на приватизацію квартири гр.гр. Левандовській Наталії Миколаївні, Левандовському Андрію Володимировичу.

переглянути

27.

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з господарськими будівлями та спорудами гр. Мальчишина Ігоря Романовича.

 

переглянути

28.

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з господарськими будівлями та спорудами гр. Вартохи Романа Васильовича.

переглянути

29.

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку з господарськими будівлями та спорудами гр.Загурської Ольги Михайлівни.

переглянути

30.

Про надання дозволу на виготовлення паспорта прив’язки тимчасової споруди

для здійснення підприємницької діяльності  ФОП Дідичу Ю.С.

 

переглянути