Фото без опису

23 грудня 2021 року відбудеться чергова 18 сесія Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області VIII скликання


РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: - переглянути

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО - переглянути

  1.  

_______________________________________________________

ПРО БЮДЖЕТ

СУДОВОВИШНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ -

переглянути

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до БЮДЖЕТУ - переглянути

Додаток №1- переглянути

Додаток №2-переглянути

Додаток №3-переглянути

Додаток №4-переглянути

Додаток №5-переглянути

Додаток №6-переглянути

Додаток №7-переглянути

 

_____________________________________________________________________________________________

ПРОЄКТИ РІШЕНЬ:

  Проєкти затверження Програм

  • Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації населених пунктів Судововишнянської міської ради на 2022 рік.
  • Про затвердження Програми розроблення проектів із землеустрою на території  Судововишнянської міської ради на 2022 рік 
  • Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Судововишнянської міської  ради на 2022 рік 
  • Про затвердження Програми про благоустрій населених  пунктів на території Судововишнянської міської ради на 2022 рік.

Земельні питання: 

 

 

 

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про затвердження порядку денного вісімнадцятої чергової сесії VIII скликання Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області.
  2. Про ліквідацію тендерного комітету.
  3. Про затвердження Положення про кадровий резерв та Порядку формування кадрового резерву в Судововишнянській міській раді.
  4. Про затвердження плану роботи Судововишнянської міської ради на 2022 рік.
  5. Про затвердження Положення про Відділ земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Судововишнянської міської ради.
  6. Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності Судововишнянської міської ради у новій редакції.
  7. Про затвердження Положення про сектор соціального захисту та військового обліку Судововишнянської міської ради.
  8. Про зміну назви Відділу освіти, культури та туризму, сім’ї, молоді та спорту Судововишнянської міської ради Львівської області та затвердження Положення про Відділ освіти, культури та туризму, молоді та спорту Судововишнянської міської ради Яворівської району Львівської області.
  9. Про зміну назви Служби у справах дітей Судововишнянської міської ради Львівської області та затвердження Положення про Службу у справах дітей та сім’ї  Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області.
  10. Про затвердження Положення про Фінансовий відділ у новій редакції.
  11. Про передачу Судововишнянської суботньої школи по вивченню польської мови та культури та внесення відповідних змін  до Статуту позашкільного навчального закладу.
  12. Про безоплатну передачу на баланс КНП "Судововишнянський ЦПМСД" печаток та штампу з балансу Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області.
  13. Про безоплатну передачу на баланс КНП "Судововишнянська міська лікарня" печаток з балансу Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області
  14. Про безоплатну передачу на баланс відділу освіти,культури та туризму,сім’ї, молоді та спорту Судововишнянської міської  ради мікрофону, колонок та цифрового фотоапарату з балансу Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області
  15. Про безоплатну передачу на баланс КП "Моє місто" доріг населених пунктів Судововишнянської міської ради Яворівської району Львівської області.
  16. Про надання приміщення площею 44 м² для облаштування фельдшерсько-акушерського пункту в селі Малі Мокряни.

__________________________________________________________________

  1. Про затвердження Програми розроблення проектів із землеустрою на території Судововишнянської міської ради на 2022 рік.
  2. Про затвердження  Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Судововишнянської міської ради на 2022 рік
  3. Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації населених пунктів Судововишнянської міської ради на 2022 рік.
  4. Про затвердження Програми фінансової підтримки КНП «Судововишнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Судововишнянської міської ради  Львівської області на 2022 рік
  5. Про затвердження Програми фінансової підтримки КНП «Судововишнянська міська лікарня» Судововишнянської міської ради  Львівської області на 2022 рік.
  6. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту Судововишнянської територіальної громади на 2022 рік.
  7. Про затвердження Програми розвитку культури Судововишнянщини на 2022 рік
  8. Про затвердження Комплексної Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.
  9. Про затвердження Комплексної Програми соціальної підтримки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які зазнали домашнього насильства, Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.
  10. Про затвердження Програми фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних із діяльністю Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.
  11. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.
  12. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів із землеустрою на території Судововишнянської міської ради на 2022 рік._______________________________________________________________
  13. Про  умови  оплати праці працівників Судововишнянської міської ради та її виконавчих органів та затвердження Положення.
  14. Про внесення змін до загального фонду бюджету на 2021 рік.
  15. Про  бюджет Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області  на 2022 рік.
  16. Про розгляд листа Комунального некомерційного підприємства «Судововишнянська міська лікарня Судововишнянської міської ради Львівської області» №124 від 12 листопада 2021 року.
  17. Про розгляд листа Асоціації міст України №1-3-2/21 від 12 листопада 2021 року.
  18. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Судововишнянська міська лікарня Судововишнянської міської ради Львівської області» в новій редакції.
  19. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Судововишнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Судововишнянської міської ради Львівської області» в новій редакції.
  20. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Судововишнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Судововишнянської міської ради Львівської області»
  21. Про затвердження Статуту Комунального підприємства  «МОЄ МІСТО».
  22. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «МОЄ МІСТО».

____________________________________________________________________

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Головченко М.В. площею 0,2000 га по вул. Садова в місті Судова Вишня.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Котеляк Т.С. площею 0,0500 га по вул. Передмістя в місті Судова Вишня.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гасюк Г.М. площею 0,1100 га в селі Вовчищовичі.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Боляк М.С. площею 0,1200 га в селі Бортятин.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Букса М.В. площею 0,2000 га в місті Судова Вишня.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Яремчук І.Б. площею 0,1200 га в селі Волостків.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ленчак С.І. площею 0,6300 га в селі Волостків.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Білозерській М.М. площею 0,2500 га по вул. Садова в місті Судова Вишня.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Турянській О.В. площею 0,3000 га в селі Довгомостиська.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Тиндику Є.Б. площею 0,1900 га в селі Бортятин.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Козаку В.В. площею 0,2000 га в селі Довгомостиська.
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Слоцькому І.С. площею 0,3000 га в селі Довгомостиська.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Процишин Т.Б. площами 0,1500 га,  0,1000 га та площею 0,2000 га в місті Судова Вишня .
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Крисі Н.І. площею 0,1000 га, 0,1000 га та 0,1500 га в селі Княжий Міст.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Букартик С.В. площами 0,9000 га та 0,6000 га в селі Волостків.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Сеник Г.С. площею 0,4000 га та площею 0,2000 га в місті Судова Вишня.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Олексів Ю.І. площею 0,6100 га на території Судововишнянської міської ради.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Черибі І.Г площею 0,2000 га на території Судововишнянської міської ради.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Марко І.Я. площами 0,4000 га та 0,1400 га в селі Довгомостиська.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гузіль С.І. площею 0,3000 га на території Судововишнянської міської ради.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва гр. Гузіль С.І. площею 0,1000 га на території Судововишнянської міської ради.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Колодій Б.М. площею 2,0000 га території Судововишнянської міської ради.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Колодій Т.М. площею 2,0000 га на території Судововишнянської міської ради.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Буяр Ф.П. площею 2,0000 га із земель комунальної власності.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва гр. Ящишин Д.Я. площею 0,0700 га в селі Довгомостиська.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Романик Г.В. площами 0,5500 га та 0,1600 га в селі Волостків.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Баб’як Г.І. площами 0,5400 га, 0,2500га та 0,1500 га в селі Волостків.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Букартик Г.В. площами 0,3000 га, 0,3000га та 1,0000 га в селі Волостків.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Новіцькій С.Б. площами 0,2200 га, 0,5000га та 0,1200 га в селі Волостків.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Гринишин І.Й. площами 0,6000 га, та 0,2000 га на території Судововишнянської міської ради.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Грицеляк Т.В. площами 0,6700 га, 0,1600га та 0,1600 га в селі Дмитровичі
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва гр. Сенькіній Г.І. площею 0,0600 га.
  33. Про надання дозволу гр.Федечко Марії Іванівні на виготовлення технічної документації  із  землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території  Судововишнянської міської ради.
  34. Про  надання  дозволу  на  виготовлення детального плану території гр. Дячику М.І. площею 0,2500 га в с. Новосільці.
  35. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  детального плану території гр. Хоміць Ю.І. в площею 0,1500 га с.Бортятин.
  36. Про  надання  дозволу  на  виготовлення детального плану території гр. Мрак-Калнишевській М.А. площею 0,1000 га в місті Судова Вишня.
  37. Про  надання  дозволу  на  виготовлення детального плану території гр. Кравценюк З.В. площею 0,2000 га в с.Бортятин.
  38. Про  надання  дозволу  на  виготовлення детального плану території гр. Бардин М.М. площею 0,2500 га в с.Бортятин.
  39. Про  розгляд повідомлення мешканки м.Судова Вишня, вул.Передмістя, 51, Тиндик Ганни Василівни, про вихід члена її сім’ї із членів особистого селянського господарства.
  40. Про вилучення земельної ділянки в гр. Турянській Ользі Василівні площею 0,1500 га в с. Довгомостиська.
  41. Про вилучення земельної  ділянки в гр. Помірку Івану Степановичу площею 0,2500 га в с. Новосільці.
  42. Про вилучення земельних ділянок в гр. Мартинюка Олександра Вікторовича площею 0,2000 га в с. Бортятин._____________________________________________________
  43. Про включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги у формі електронного аукціону окремими лотами  для продажу у власність земельної ділянки площею 0,0400га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02), що розташована: Львівська обл., Яворівський район, м. Судова Вишня (в межах населеного пункту), вул. В.Стуса, кадастровий номер: 4622410500:02:004:0480 та продаж її у власність на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)
  44. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки.
  45. Про затвердження детального плану території запланованого об’єкта будівництва.
  46. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Тормишовій В.В.
  47. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Бардину М.П.
  48. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Коваль В.В.
  49. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Кіт В.Т.
  50. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Добуш С.І.
  51. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Бардину М.П.
  52. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Воськало Г.М.
  53. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Баб’як Г.Є.
  54. Про надання дозволу на укладення договору особистого строкового сервітуту гр. Бардину М.П.
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом поділу зі зміною цільового призначення та продаж права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  56. Про  перенесення   Братської могили радянських воїнів.
  57. Про внесення змін у рішення Судововишнянської міської ради №10 від 28 грудня 2016 року «Про припинення повноважень Довгомостиської сільської ради, територіальна громада якої увійшла до складу Судововишнянської міської ради.
  58. Про внесення змін у рішення Судововишнянської міської ради №11 від 28 грудня 2016 року «Про припинення повноважень Дмитровицької сільської ради, територіальна громада якої увійшла до складу Судововишнянської міської ради.
  59. Про затвердження Положення про звітування міського голови, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Судововишнянскої міської ради.
  60. Про звітування заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у І кварталі 2022 році.