Фото без опису

____________________________________________________________

В межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації 32 учителі Судововишнянської школи сьогодні отримали сучасні ноутбуки, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету. У регіонах цей процес допомагають координувати керівники обласних департаментів освіти і науки, а також заступники голів ОДА з гуманітарної політики та з цифрової трансформації (CDTO). Співфінансування з місцевого бюджету мало бути не менше 10%, що наша Судововишнянська територіальна громада успішно виконала. Педагогічний колектив ОЗ «Судововишнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО ім. Т.Дмитрасевича» висловлює щиру подяку за придбання такої необхідної у навчальноу процесі техніки.

____________________________________________________________________________

22 грудня 2021 року педагогічні працівники 5-11 класів Судововишнянської ТГ отримали 72 ноутбуки, які вдалося закупити за кошти державного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету.

Основна мета субвенції – це забезпечення технічних можливостей педагогам належної організації навчального процесу, зокрема в умовах карантинних обмежень

Фото без опису

Дмитровицький НВК

Фото без опису

Бортятинський НВК

Фото без опису

Довгомостиський НВК

Фото без опису

Вовчищовицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Фото без опису

_______________________________________________

Фото без опису

Фото без опису