Найзворушливіше засідання сесії міської ради за увесь 2021 рік

Сьогодні, 23 грудня, під час сесії Судововишнянської міської ради вручили ключі та документи на житло двом особам з числа дітей-сиріт Яворівського району. Квартири отримають двійнята брат та сестра.

Двоє дітей позбавлених батьківського піклування за рішенням суду із села Княжий Міст - Саквук (Харович) Дарія Іванівна та Саквук (Харович) Любомир Іванович (обидвоє 31.03.2002 р.н.), отримали ключі та документи від квартир у сучасному будинку в м. Пустомити.

"Дякуємо також за підтримку Львівській обласній державній адміністрації, Яворівській районній державній адміністрації та Яворівській районній раді. Тисну руку, колеги!" - зазначив Судововишнянський міський голова Зеновій Фольтович.

Бажаємо дітям гарної долі у новому житлі. Хай святковий дух Різдва завітає у ваші гарні домівки, а дзвінка коляда пронизує ваші душі! 

P.S. Квартири придбані відповідно до Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа та Програми Судововишнянської міської ради забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа», - повідомляє голова Судововишнянської територіальної громади Зеновій Фольтович.

До урочистої церемонії вручення ключів від квартири долучився також заступник голови Яворівської районної державної адміністрації Андрій Тиндик та депутат Яворівської районної ради Станіслав Барчак.

Фото без опису

___________________________________________________________________________________

Презентація житла для Саквук (Харович) Дарії Іванівни - переглянути

Презентація житла для Саквук (Харович) Любомира Івановича - переглянути

________________________________________________________

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису