Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

 

       Розпочато процедуру громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку територій Судововишнянської територіальної громади.

       З метою забезпечення сталого розвитку Судововишнянської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Судововишнянська міська рада рішенням від 25 листопада 2021р. № 83 розпочала процедуру з розробки комплексного плану просторового розвитку території Судововишнянської міської ради.

       З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади: https://sudovavyshnia-gromada.gov.ua 

       Судововишнянська міська рада запрошує усіх долучитись до процедури громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку територій Судововишнянської територіальної громади.

       Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку, передбаченого процедурою громадського обговорення, але не менш як протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення, у Центр надання адміністративних послуг Судововишнянської міської ради, за адресою: Львівська обл., Яворівський район, м.Судова Вишня, площа І.Франка, 4, електронна пошта: sv@sudovavyshnia-gromada.gov.ua.

Відповідальний за прийом пропозицій (зауважень) – Плювак Марія Володимирівна.