ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області

    Відповідно до Закону України «Про культуру» та рішення 16 чергової сесії 8 скликання Судововишнянської міської ради від 25.11.2021р. №85 «Про створення комунального закладу «Центр культурних послуг» Судововишнянської міської  ради Яворівського району Львівської області

виконавчий комітет Судововишнянської міської ради  оголошує конкурс на зайняття посади директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області (далі - Центр).

Юридична адреса комунального закладу «Центр культурних послуг»  Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області:         81340, Львівська область, Яворівський  район, м.Судова Вишня, пл.І.Франка,4

Приймання документів від претендентів здійснюється упродовж 30 днів

з  08 лютого 2022 року до 08 березня 2022 року.

Документи приймаються відділом «Центр надання адміністративних послуг» Судововишнянської міської ради та передаються до загального відділу Судововишнянської міської ради за адресою: Львівська область, Яворівський  район, м.Судова Вишня, пл.І.Франка,14, а також надсилаються поштою на адресу: 81340, Львівська область, Яворівський район, м.Судова Вишня, пл.І.Франка,14, загальний відділ Судововишнянської міської ради та на електронну адресу органу управління: svgromada@ukr.net.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

– вища освіта;

         – стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;

– володіння державною мовою;

–здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 

Не може бути призначена на посаду директора Центру особа, яка:

 за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

 має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

– є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління Центром.

 

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

 

  • заяву про участь у конкурсі (зразок додається- переглянути) та про надання згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

 

За бажанням претенденти можуть подавати інші документи, які підтверджуватимуть  їх  професійні чи моральні якості.

 

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

 

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою, претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Особа пред’являє оригінали документів в день проведення конкурсного відбору, для участі в конкурсі, копії яких подаються до конкурсної комісії.

 

Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі орган управління оприлюднює подані документи офіційному вебсайті Судововишнянської міської ради відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту органу управління, які передаються конкурсній комісії.

  1. Конкурсний добір проводиться публічно.
  2. Кандидата на посаду керівника закладу визначає конкурсна комісія за результатами відкритого  конкурсного відбору, обов’язковою умовою якого є публічна презентація кандидатами на посаду керівника закладу проєктів програм розвитку закладу на один і п’ять років.