Фото без опису

Ваша самовіддана праця на посаді міського голови, висока професійність, вимогливість до себе і до інших, безмежна любов до рідного краю, уміння бачити перспективу та приймати далекоглядні рішення є для усіх нас прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків та великої відповідальності перед громадою за довірену Вам справу. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу, які неможливо вирішити без забезпечення благополуччя кожного його жителя. Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов’ю рідних і близьких!

Від щирого серця хочеться побажати Вам успішної діяльності в управлінні нашою громадою! Зичимо Вам душевної міцності, добробуту, терпіння, успіхів і вагомих досягнень на благо нашого краю та заради миру і злагоди в нашій прекрасній українській державі.

Бажаємо Вам міцного здоров`я і  щастя, злагоди і сімейних гараздів, родинного благополуччя, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег!

З повагою колектив Судововишнянської міської ради.