Фото без опису

Відділ контролю в сфері насінництва,  розсадництва та якості зерна управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області нагадує, що фізичні особи-підприємці та юридичні особи, що мають наміри виробляти насіння і садивний матеріал у 2023 році з метою подальшої реалізації, повинні подати заяви щодо їх включення до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва, при умові додержання майнових прав інтелектуальної власності на сорти рослин.

         Інформуємо Вас, що з 1 квітня п.р. Міністерство аграрної політики та продовольства України розпочало прийом заяву для включення до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва.

         Прийом заяв здійснюється за адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24, Мінагрополітики або на електронну адресу ua_seeds@ukr.net (на період воєнного стану).

Контактна особа: Шутенко Таїса Олександрівна тел.: 044-363-08-45, emailt.shutenko@minagro.gov.ua

         Форма (бланк) заяви  згідно Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13.06.2016 № 198 «Про затвердження форм заяв, які подаються для включення заявника до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва та для внесення змін до відомостей, які містить такий реєстр».

         Порядок включення суб’єків до реєстру згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 № 882 «Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва».