У міській раді в Судовій Вишні придбали дрони для ЗСУ, задонативши  свої одноденні зарплати.

Завдяки ініціативі збору щомісячної одноденної заробітньої плати для Збройних сил України колективом Судововишнянської міської ради, КУ "ЦНСП", парафіянами ПЦУ с. Вовчищовичі, депутатом Судововишнянської міської ради Олегом Фольтовичом було закуплено дрони, які були передані нашим землякам із ТрО.

"Сьогодні всі ми знаємо, кому завдячуємо кожним днем життя. Це – наші воїни-захисники!" - зазначає Роксолана Близняк, директор КУ"Центр надання соціальних послуг".

Окрім того, міські депутати на чолі з міським головою  на початку 2024 року скерували на підтримку ЗСУ 1 мільйон гривень.

"Наш колектив та колективи усіх комунальних закладів від початку повномасштабного вторгнення кожного місяця жертвує одноденним заробітком на потреби наших захисників. Нами придбано дуже багато потрібних для захисників речей та засобів. Від взуття, форми і до автомобілів, дронів, РЕБів. Продовжуємо і надалі допомагати нашим хлопцям, адже ми обʼєднані задля перемоги", - наголосила Олена Любінська, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету.

В свою чергу міський голова Зеновій Фольтович наголосив, що з першого дня війни ми спільно намагаємося допомагати Силалаи ТрО ЗСУ. Ми були з ними на початку їх формування і продовжуємо їх підтримувати. Хлопці самостійно налагодили виробництво FPV -дронів. Ми лише допомагаємо їм в придбанні комплектуючих. Такий процес значно здешевлює виробництво та пришвидшує передачу їх хлопцям на позиції. 

Все буде Україна!

Слава ЗСУ! Слава нашим Судововишнянським захисникам!!!