Фото без опису

25 квітня 2024 року відбулась 59 чергова сесії VIII – го скликання Судововишнянської міської ради.

Перед початком сесії хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих Героїв України.

Також міським головою від імені 13 бригади оперативного призначення «Хартія»  були вручені подяки за свідому громадську позицію Курляку Мирону та Трісці Юрію.

Сесія проводилась відповідно до норм чинного законодавства та вимог регламенту Судововишнянської міської ради. У роботі сесії взяли участь 15 депутатів та міський голова.

Загалом порядок денний налічував 38 питань, які були попередньо розглянуті членами профільних постійних комісій.

Зокрема, депутатами розглянуто та прийнято  рішення «Про внесення змін до плану діяльності   з    підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Судововишнянської міської ради на 2024 рік», «Про внесення змін до Комплексної Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення Судововишнянської міської ради (територіальної громади) на 2024 рік», яка передбачає збільшення фінансування Програми на 40 000 гривень, Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі вулиць та доріг місцевого значення комунальної власності Судововишнянської міської ради на 2024 рік у новій редакції, Про надання згоди на списання майна (автотранспортних засобів), також були внесені зміни до бюджету загального та спеціального фондів, затверджено програму організації  та проведення громадських робіт для незайнятого населення Судововишнянської територіальної громади на 2024 рік, яка не передбачає виділення з місцевого бюджету коштів та ряд земельних питань.

Депутатами не було підтримано рішення про затвердження Програми здійснення ефективних заходів щодо попередження та профілактики скоєння повторних злочинів серед осіб звільнених з місць позбавлення волі та осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на 2024 рік

Під час засідання сесії, депутати 13 голосами підтримали рішення про дострокове припинення повноважень депутатки Судововишнської міської ради восьмого скликання Брунарської Віри Степанівни, яка була висунута Львівською обласною організацією політичної партії «За майбутнє».

Сесія прийняла рішення зважаючи на особисту заяву депутатки від 3 квітня 2024 року про дострокове припинення нею депутатських повноважень, відповідно до пункту 14 частини 1 ст. 26, частини 1 ст. 49 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пункту 2 частини 2 статті 5 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад".

Фото без опису

Більш детально про прийняті рішення можна буде ознайомитися в розділі «Засідання сесій», що будуть оприлюднені в терміни, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».