Фото без опису

Перед початком сесії хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих Героїв України. Сесія проводилась відповідно до норм чинного законодавства та вимог регламенту Судововишнянської міської ради. У роботі сесії взяли участь 12 депутатів та міський голова.

Формуючи порядок денний пленарного засідання, за результатами голосування депутатів міської ради, до проєкту порядку денного  додатково було включено 5 питань. Загалом порядок денний налічував 32 питання, які були попередньо вивчені членами профільних постійних комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії міської ради.

Зокрема затверджено ряд земельних питань:

  1. Відповідно до поданих клопотань громадян, затверджено технічні документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  2. Також депутатами прийнято рішення про затвердження детальних планів територій земельної ділянки для рибогосподарських потреб  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2021 р. № 926.
  3. Відповідно до  поданого клопотання мешканця громади надано дозвіл на  виготовлення детального плану території щодо розміщення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд в с.Бортятин.
  4. Також на даному пленарному засіданні взято на облік громадян для отримання земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво з присвоєнням номера черги, згідно дати надходження заяв мешканців громади.
  5. Керуючись ст.ст. 12, 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до поданої заяви надано дозвіл на розроблення  експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Судова Вишня.

Фото без опису