Фото без опису

Цьогорічний День Незалежності нашої держави – як ніколи важливий, як ніколи символічний, як ніколи до болю пронизливий від втрачених життів і скалічених доль українців!

Сьогодні ми схиляємо голови перед палкими серцями кращих синів і дочок, котрі віддали найдорожче - своє життя за волю і незалежність нашої держави, а також перед тими, хто сьогодні береже наш спокій на фронті.

Ця річниця незалежності України назавжди стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода. Зараз слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набувають нового звучання для кожного українця. Пишаємося тим, що маємо свою, незалежну державу! Боремося за те, щоб захистити нашу Україну від ворожих посягань, боремося за щасливе майбутнє наших дітей, за нашу рідну землю! Перемога у цій боротьбі назавжди ствердить українську націю як одну з найбільш гідних серед цивілізованих націй світу. Іншого шляху в українців немає.

В цей святковий день щиро бажаю всім нам перемоги, миру, добра, благополуччя, міцного здоров’я, витримки та невичерпної енергії! Нехай наші серця сповняться гордістю за Українську державу, а спільна плідна праця стане надійною запорукою її щасливого майбутнього!
Слава Україні!

З повагою - міський голова Зеновій ФОЛЬТОВИЧ.