Інвест офіс спільно з ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розробили навчальну програму для мікро, малого та середнього бізнесу.
Дата: 16 травня 2023 року, початок 12:00.
Воркшоп відбудеться офлайн у м. Мостиська (готельно-ресторанний комплекс "Корона").  
Розкажемо вам як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок, та також попрактикуєтеся у підборі програм фінансування.  
Навчання проводять експерти/-ки Інвест офісу, які щодня допомагають бізнесу залучати кошти від державних і міжнародних фондів та представники/-ці міжнародних та українських фондів.
Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією: https://bit.ly/406vqqE
Після реєстрації наш менеджер/-ка зателефонує вам і повідомить дату проведення заходу у вашій громаді або найближчому місті. У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за вказаним нижче телефоном.  
Контактна особа: Степан Рішко, менеджер Інвест офісу, +38 096 187 71 13  
Захід організовує команда Інвест офісу за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. В рамках реалізації програми ми організуємо ряд офлайн та онлайн навчань для підприємців з визначеної теми. Щоб дізнатися дату наступних подій слідкуйте за оновленнями на сторінці Інвест офісу у фейсбук або звертайтесь за вказаним телефоном.
Google Docs (https://bit.ly/406vqqE)
Реєстрація учасника/-ці тренінгу «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва»
Якщо шукаєте фінансування для розвитку бізнесу?
Запрошуємо взяти участь у тренінгу для підприємців. Ви навчитеся шукати фінансові можливості для бізнесу,  дізнаєтеся про нюанси та правила написання грантових заявок, а також попрактикуєтеся у підборі програм фінансування.