Футбольний турнір ветеранів

05.06.2017 року на стадіоні в м.Судова Вишня відбувся футбольний турнір ветеранів Судової Вишні та Мостиськ.

День відкритих дверей у Судововишнянському професійному ліцеї

18 травня 9-класники Мостиського району мали можливість ознайомитись із перспективами і умовами навчання у Судововишнянському професійному ліцеї, а також з інфраструктурою та колективом закладу. Зі вступним словом до учнів звернулися: директор ліцею Степан Лупиняк і заступник директора з навчально-виховної роботи Володимир Литвинський. Інші викладачі закладу коротко розповіли про кожну зі спеціальностей ліцею, а також показали презентацію виховних, спортивних, культурних і туристичних заходів, які проводяться колективом установи.

"Відкритий чемпіонат з настільного тенісу Судововишнянської ОТГ"

 29.04.2017 р. провели "Відкритий чемпіонат з настільного тенісу Судововишнянської ОТГ". Поділ на категорії був наступний: 1) Наймолодша вікова категорія; 2) Середня вікова категорія; 3) Молодь та ветерани.

Зустріч з Повноважним представником ректора AGH НТУ Андрієм Івашком (Краків, Польща)

28 квітня 2017 року учні Судововишнянського НВК зустрілись з Повноважним представником ректора AGH НТУ Андрієм Івашком (Краків, Польща). Лектор розповів про можливості навчання в Польщі, інфраструктуру і технічне забезпечення AGH Науково-технічного університету. Згадав, також, про особливості навчання іноземних студентів та умови навчання для дітей з особливими потребами.....

СБУ закликає громадян бути пильними

Служба безпеки України закликає громадян бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

Засідання 4-ої Сесії

Новий спортивний майданчик в Судовій Вишні та освітлення в селі Дмитровичі