Працівники культури с.Волостків привітали  із Старим Новим роком ВІЙСЬКОВИХ, Мерію та Лікарню

Працівники культури с.Волостків привітали із Старим Новим роком ВІЙСЬКОВИХ, Мерію та Лікарню

Чудові вітання та дзвінкі колядки лунали сьогодні у приміщенні Судововишнянської міської ради, в с.Дмитровичі, у Судововишнянській міській лікарні, у Відділі освіти та Народному домі Судової Вишні. Організували таку коляду працівники культури с.Волостків.

Гості з Луганщили відсвяткували Різдво у Судововишнянській ОТГ

Гості з Луганщили відсвяткували Різдво у Судововишнянській ОТГ

Одинадцять дітей з Луганської області віком від 12 до 15 років святкували Різдво на території Судововишнянської ОТГ. 10 січня 2018 року вони відвідали Народний дім м. Судова Вишня. Працівники та актори Народного дому підготували для луганчан святковий концерт. Гості побачили театралізоване дійство «Пастушки», слухали колядки, патріотичні пісні та вірші. Крім цього, луганські учні відвідали музей історії м. Судова Вишня, де побачили багато цікавих та нових для них експонатів. Згодом діти побували у церкві Святої Трійці, де коротко дізналися про історію церкви та пов’язаних із нею видатних осіб, а також отримали у подарунок єлей та образки Святого Амвросія Медіоланського. Сподіваємося, що цьогорічне святкування Різдва Христового надовго запам’ятається і буде корисним для маленьких луганчан.

2 роки в Судовій Вишні  працюватиме  викладач-волонтер проекту Корпус миру  Даніель Альберс

2 роки в Судовій Вишні працюватиме викладач-волонтер проекту Корпус миру Даніель Альберс

Вже майже місяць в ОЗ Судововишнянський НВК працює викладач-волонтер проекту Корпус миру в Україні «Викладання англійської мови як іноземної» Даніель Альберс з м. Сінсінеті американського штату Огайо, яка має освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Кримінальне судочинство». Проект розроблено відповідно до потреб українців в освіті та культурі, в контексті новітніх реформ у викладанні іноземних мов, що визначені як пріоритетні Міністерством освіти та науки України. Він спрямований на покращення спілкування та розвитку критичного мислення педагогів та учнів. Волонтер-викладач допомагає українським колегам досягти більш вільного володіння англійською мовою та познайомитися з інноваційними методиками через спільне викладання. Корпус миру США скеровує американських волонтерів для дворічної роботи в українських громадах з метою досягнення трьох основних цілей: 1) викладання (українські вчителі покращують рівень володіння англійською мовою та застосують види діяльності, орієнтовані на учня); 2) покращення успішності учнів (у володінні англійською мовою та лідерськими навичками на уроках та позакласних заходах); 3) навчання учнів та вчителів бути активними учасниками своїх громад. В межах проекту Корпус миру співпрацює з прогресивними навчальними закладами, котрі є прибічниками позитивних змін та нових підходів до освіти.