Обласний турнір з настільного тенісу  присвячений до Дня Святого Миколая

Обласний турнір з настільного тенісу присвячений до Дня Святого Миколая

15 грудня відбувся XIV Обласний турнір з настільного тенісу, присвячений до Дня Святого Миколая. У турнірі взяли участь команди: ДЮСШ -1 м.Львів;.Березецький НВК Городоцького р-н;м.Стрий;Любинецький НВК;Краківецький НВК; Свидницький НВК усі Яворівського р-н; Судововишнянська ДЮСШ. Незважаючи на те, що Судововишнянська дитячо-юнацька спортивна школа існує лише 2 роки, наші спортсмени здобули найбільшу кількість нагород. Перше місце у віковій категорії 2007-2008р.н.посів Бущак Олег;друге місце Дригель Віталій. В категорії 2009 і молодші перше місце здобув Квічка Юрій, друге місце Олексів Антон. У віковій категорії 2009 і молодші серед дівчат третє місце отримала Сарахман Вікторія. Та у віковій категорії 2005-2006 бронзу здобув Придиба Максим. На змаганнях були присутні 57 юних спортсменів і це найбільша кількість за всі роки проведення.  

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ БЮДЖЕТУ НА 2019 рік

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ БЮДЖЕТУ НА 2019 рік

16 грудня в Народному домі міста Судова Вишня відбулось громадське обговорення проекту бюджету Судововишнянської ОТГ на 2019 рік. Обговорення тривало близько 2,5 годин. Врахувавши пропозиції від громади, бюджетна комісія винесе 18 грудня на сесію міської ради  питання зменшення лімітів премій для працівників міської ради та залучення цих "зекономлених" коштів для благоустрою громади.

Відзначення  100-річчя Західноукраїнської Народної Республіки

Відзначення 100-річчя Західноукраїнської Народної Республіки

01 листопада 2018 року у Судововишнянській ОТГ відбулися святкові заходи з нагоди 100-річчя Західноукраїнської Народної Республіки. На кладовищі с. Довгомостиська було освячено пам'ятну таблицю на могилі невідомого січового стрільця, яка була встановлена в рамках проекту "Відновлені імена Героїв", та відслужено панахиду. У Судовій Вишні було відкрито та освячено уніфіковану інформаційну таблицю на будівлі Народного дому, де 1 листопада 1918 р. було проголошено державну владу ЗУНР